Sektörel Deneyimlerimizle Yanınızdayız

Sektörel deneyimlerin kazanılması ve bu kıymetli deneyimlerin yazılım çözümlerine yansıtılması, uzun yıllar gerektiren ve çok emek isteyen bir süreçtir. Akıcı bir iş yönetimi için, yazılım geliştirme sürecinde planlama, tasarım, kod alt yapısı, teknik sürecin yönetimi gibi her detay bizim için önemli ve değerlidir.

Yazılım çözümlerinde sadece sektörel ihtiyaçları karşılayacak özelliklerin olması yeterli değildir. Yazılımın uzun yıllar verimli bir şekilde kullanılabilmesi için; çalışanların ve yöneticilerin kolay adapte olabileceği özelleştirilebilir bir arayüzünün olması, erişim kolaylığı, raporların zenginliği, geliştirilebilir teknolojik alt yapı gibi özelliklere de sahip olması gerekmektedir. Firma sahiplerinin veya yöneticilerin yazılım çözümü tercih ederken bu detayları göz önünde bulundurarak karar vermeleri birçok fayda sağlamaktadır. 

Yazılım çözümünün ihtiyaçlara cevap vermesinin yanı sıra; sektörel detayları yazılımda nasıl konumlandırabileceğini bilen, firmanıza özel implementasyon yaparak programı en verimli şekilde kullanmanızı sağlayacak deneyimli ekiplerin varlığı da çok kıymetlidir. Bu noktada Kurumsal İş Çözümleri sektörel detaylara hâkim ekipleriyle firmaların kurulum aşamasından, eğitim ve satış sonrası destek aşamasına kadar tüm süreçlerinde yanlarında olmaktadır.

Kurumsal İş Çözümleri; medikal, otomasyon, laboratuvar, makina, kimya, elektrik- elektronik, sağlık ürünleri, mühendislik ve danışmanlık gibi birçok sektöre çözüm sağlamanın kazandırdığı bilgi ve tecrübe ile yoluna devam etmektedir. Siz de kendi sektörünüzde firmanız için özel bir proje çalışması yapmak isterseniz,  bizimle en kısa zamanda iletişime geçebilirsiniz.

Kurumsal İş Çözümleri

Diğer Bloglar

img
Mobil Teknolojilerin Her Geçen Gün Yaygınlaştığının Farkında mısınız?

İşletmeler artık yenilikçi yaklaşımlarla firmalarını yönetme konusunda çok daha bilinçli bir duruş sergilemektedir.

15.03.2022 11:16
img
Proje Yönetimi Sürecinde Veri Analizi ve Raporlaması

Proje yönetiminde süreç analizi ve veri raporlaması; projelerin sağlıklı yürütülebilmesi ve başarıyla tamamlanması açısından çok önemlidir.

27.03.2023 14:34
img
Deney Laboratuvarınızda Neden Lab Kurumsal Kullanmalısınız?

Deney laboratuvarlarının analizleri gerçekleştirme konusunda yetkin olduğunu gösteren bazı gereklilikleri bulunmaktadır.

13.09.2023 17:40