Mobil Teknolojilerin Her Geçen Gün Yaygınlaştığının Farkında mısınız?

İşletmeler artık yenilikçi yaklaşımlarla firmalarını yönetme konusunda çok daha bilinçli bir duruş sergilemektedir. Teknolojik gelişmelere adaptasyon süreci, eskisine göre daha hızlı ilerlemektedir. Hem günlük hayatımızda hem de iş hayatında mobilize olmanın avantajlarını yaşamaktayız. Bu nedenle yeni teknolojiler de mobil odaklı gelişmekte ve ilerlemektedir.

Mobil internetin daha çok kullanıldığını, arama motorlarında mobil cihazlardan yapılan sorgulamaların daha çok olduğunu istatistiklerden biliyoruz. Mobil dünyada yer almak, işletmeler için büyük bir önem arz etmektedir. Çünkü kullanıcı alışkanlıklarının ölçümlenmesi ve bu doğrultuda yol haritasının belirlenmesi mobil uygulama ile mümkün olmaktadır.

Masaüstü kullanımlarda çok şık bir tasarıma sahip olan, müşterilerinizin beğeneceği formata uygun olan web siteniz, mobil kullanımda beklentileri karşılamıyorsa web sitenizin mobil trafiği bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Kurumsallığın getirdiği kalitenin web sitenizde, sitenizin mobil arayüzünde, sosyal medyada, mobil uygulamalarınızda kendini göstermesi gerekmektedir. Ürünleriniz ve hizmetlerinizle ilgili yenilikleri, firmanızın gelişim sürecini takip eden müşteri profilinize, her zaman aynı kalitede tasarım ve içerik sunmanız sadık müşteri profili oluşturma açısından önemlidir.

Ofis içinde veya sahada verilere kolay erişilebilmesi, hızlı veri kaydı yapılabilmesi ve yöneticilerin telefon veya tabletten sağlıklı rapor alabilmesi; günümüzde önemli hâle gelen mobil ihtiyaçlardır. Bu teknolojik dönüşüme hızlı bir şekilde adapte olan firmalar, hem bugünleri hem de yarınları için çok önemli bir adım atmış olacaklardır.

Mobil uygulama ve responsive tasarım tarafında kullanıcı deneyimleri değerlendirildiğinde; hızın, kaliteli içerik ve tasarımın, özgünlüğün ve ergonomik özelliklerin ön plana çıktığı uygulamaların daha çok tercih edildiği görülmektedir. Aksi takdirde memnuniyet oranı düşük bir uygulamayla ya da mobil arayüzle, firmanızın hedeflerine ulaşabilmesi günümüzde oldukça zordur.

Ürün ve hizmetlerinizle ilgili yenilikler, firmanızla ilgili haberler hakkında binlerce hatta yüzbinlerce müşterinize tek seferde bilgi verme kolaylığını sadece mobil uygulama ile yaşayabilirsiniz. Zamanla yarıştığımız iş hayatında, hedef kitleye bu kadar kolay ulaşmanın başka bir yolu olmadığının farkına varan işletmelere, çözümlerimizle destek olmaya hazırız. 

Kurumsal İş Çözümleri

Diğer Bloglar

img
Modern Proje Yönetimi ile İşletmenizi Güvence Altına Alın

İşletmelerin büyümesi için yeni projeler geliştirmeleri ve en verimli şekilde projelerini tamamlamaları gerekmektedir.

15.03.2022 11:16
img
Modern İş Yönetimiyle Firmanızı Geleceğe Taşıyın

Her yıl teknolojinin gelişimiyle birlikte firmaların iş yönetme şekilleri de doğru orantılı olarak değişmek durumundadır.

15.03.2022 11:33
img
Kurumsallaşmak İçin Yazılım Tek Başına Yeterli mi?

Kurumsallaşmak için öncelikle firmaların bu değişim sürecine hazır olmaları gerekmektedir.

13.09.2023 17:38