“Kurumsal İş Çözümleri” Çalışma Prensipleri

Müşterilerimize çözüm sağlarken öncelikli hedefimiz, firmalarına kurumsal fayda sağlayarak iş yönetimini kolaylaştırmaktır. Birlikte uzun yıllar yol alacağımız ve karşılıklı katma değer sağlayacağımız firmalarla çalışmak, önceliklerimiz arasındadır. Müşterilerimizle yeni bir projeye başlarken ekiplerimize farklı bakış açıları ve deneyimler kazandırmasını önemsemekteyiz. Geliştirilebilir ve özgün çalışmaları proje portföyümüze dâhil ederek yenilikçi yaklaşımlarımızla her zaman benzersiz projeler yapmayı hedeflemekteyiz.

Yapacağımız çalışmalardan müşterilerimizin maksimum verimi alabilmesi için, müşterilerimizin süreçlerine hâkim olup bu doğrultuda çözüm sağlamayı tercih ediyoruz. Bu nedenle müşterilerimize çözüm sağlama sürecinde, birkaç markamızla çalışma gerekliliğini paylaşıyoruz. Örneğin; SEO ve Dijital çalışmalarda firmamızla çalışmak istediğiniz zaman mutlaka CRM veya Ar-Ge çözümümüzü kullanıyor olmanız gerekmektedir. Çünkü CRM ve Ar-Ge tarafında birlikte çalıştığımız zaman müşterilerimizin sektörüne, iş yönetim planlamasına ve ticari potansiyellerine bağlı olarak kaliteli bir SEO-Dijital projesi yürütmekteyiz. Ayrıca sektörel çözümlerimizde ise konu daha spesifik ve ürün odaklı yürütülmektedir. Çünkü sektörel geliştirdiğimiz çözümlerde, genelde yazılım özelleştirme/geliştirme çalışmalarına daha fazla talep geldiği için, aslında dijitalleşme sürecinde kullanılacak verileri de oluşturmuş oluyoruz.

Kurumsal İş Çözümleri” ile çalışmaya başladığınız zaman, çalışma tarzımızı ve farkımızı yapacağımız çalışmaların her detayında görebileceksiniz. Harcanan zamanın, verilen emeğin, üretilen çözümlerin ve sağlanan başarının ne kadar kıymetli olduğunun farkında olduğumuz için, yaptığımız çalışmalarda bu prensiple hareket ediyoruz. Bu nedenle firmanızla etkileştiğimiz ilk andan itibaren, projeyi teslim edeceğimiz zamana kadar firmanızda emek ve zaman kaybını ortadan kaldıracak detaylara odaklanmaktayız.

Kurumsallığa farklı bir açıdan bakıyor ve çalışmalarımıza bu yönde şekil veriyoruz. Firma içinde ve firmanızı temsil ettiğiniz tüm dijital ortamlarda, yapacağımız çalışmaların sonucu olarak kurumsallaşmanın sağlayacağı avantajları yaşamanızı arzu ediyoruz.

Kurumsal İş Çözümleri

Diğer Bloglar

img
13 YILLIK DENEYİM ve TECRÜBE

Kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, firması için kaliteli ürün ve hizmet arayışı içinde olan işletmelere çözüm sağlama hedefiyle 13 yıl önce başladı hikâyemiz.

14.09.2023 10:55
img
Firma Yönetiminde Kurumsal Stratejiler Belirleme

Firma yönetimi strateji oyunu gibidir. Doğru hamleler yaparak oyunu kazanabilirsiniz.

14.09.2023 11:19
img
Ar-Ge Sürecinde Planlamanın Önemi

Ar-Ge çalışmalarına başlamadan önce planlama yapmak, öngörülerde bulunmak ve detayları netleştirmek sürecin doğru ve verimli bir şekilde yönetilmesini sağlayacaktır.

23.02.2023 17:50